Utilizatorii Apple din SUA vor putea aplica pentru cardul de credit dezvoltat de gigantul de tehnologie incepand cu luna august a acestui an, conform unui anunt facut de companie.

“Mii de angajati Apple folosesc versiunea beta a Apple Card in fiecare zi si incepand cu luna august va fi disponibil si pentru clientii companiei”, precizeaza Tim Cook, confoirm The Verge.

Cardul Apple va fi disponibil atat in format digital cat si fizic si nu va utiliza modelul traditional de prezentare a credentialelor ce sunt afisate pe cardurile eliberate de schemele de plata Visa sau Mastercard. Solutia celor de la Apple consta in generarea aleatorie a unor credentiale pe ecranul dispozitivului, cu promisiunea ca Goldman Sachs, partener al proiectului, nu va avea acces la date referitoare la sumele cheltuite sau magazinele alese.

Apple le va oferi utilizatorilor si cashback , 2% pentru cumparaturi cu Apple Pay si 3% pentru cumparaturile din magazinele proprii.

Sursa foto: By Primakov / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri