SelfPay lanseaza noi servicii prin parteneriate semnate cu patru institutii financiare nebancare (IFN-uri): BRD Finance, filiala de credite de consum a BRD-Groupe Societe Generale, Patria Credit IFN, specializata in finantarea agricultorilor si a microintreprinderilor, Credius si Viaconto, companii care ofera servicii financiare persoanelor fizice si juridice.

Prin cele patru parteneriate, numarul de servicii noi lansate de SelfPay in primele sapte luni din 2019 se ridica la 28, in crestere cu 250% fata de aceeasi perioada a anului 2018, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Prin lansarea celor patru servicii de plata a ratelor, SelfPay ajunge la un numar de 14 companii din industria serviciilor financiare, alaturi de care a semnat acorduri de parteneriat pentru a asigura clientilor cele mai rapide solutii de plata. Astfel, pe baza volumului si a numarului de tranzactii realizate de clientii celor 14 institutii financiare nebancare, se observa ca cel mai mare numar de tranzactii zilnice pentru plata ratelor la credite este inregistrat in intervalul 14-18 pentru fiecare luna, in medie cu 300% mai mare decat media inregistrata zilnic.

Ca urmare a acestor acorduri de parteneriat, clientii IFN-urilor au posibilitateasa-si plateasca ratele de credit la peste 4.200 de Statii de Plata SelfPay din intreaga tara.

Pe langa ratele de credit, clientii institutiilor financiare nebancare pot accesa in reteaua SelfPay alte peste 120 de servicii de plata din sectoare diverse, de la utilitati, telecomunicatii, la bilete de acces la evenimente, bilete de calatorie, rovinieta si divertisment. Statiile de Plata SelfPay pot fi gasite in marile retele de retail, in universitati, centre comerciale, piete, benzinarii si magazine de proximitate si sunt disponibile in fiecare zi, in intervalul orar in care magazinele sunt deschise.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri