Centrul de Excelenta in RPA, fondat in urma cu 4 ani de catre EY in Bucuresti, a facut parte din proiecte ce au fost implementate pana in acest moment la peste 60 de clienti, conform precizarilor facute de catre Aurelia Costache, liderul departamentului de Asistenta in Afaceri EY Romania in cadrul emisiunii Inspiratie in business.


Pe parcursul celor 4 ani de la infiintare, Centrul de Excelenta in RPA din Bucuresti a devenit unul global si si-a extins aplicabilitatea si catre alte tehnologii.

"Peste 60 de clienti beneficiaza de proiectele in care a fost implicat Centrul de Excelenta in RPA din Bucuresti, printre industriile cele mai active fiind cea financiara si cea de energie si utilitati”, declara Aurelia Costache in cadrul emisiunii Inspiratie in Business.

Reprezentanta EY Romania adauga faptul ca majoritatea clientilor cu care lucreaza au optat pentru implementarea noilor tehnologii in vederea eliberarii angajatilor actuali de diverse sarcini repetitive si cresterea volumului de activitate. In ceea ce priveste reducerile de costuri, acestea sunt in medie de 20-30%, in functie de maturitatea proceselor existente si in functie de tehnologiile pe care au ales sa le combine. Vizionati emisiunea Inspiratie in business, atasata mai jos, pentru a afla mai multe detalii.

Pe data de 17 septembrie, EY Romania va organiza conferinta EY Intelligent Automation Regional Conference 2019, ajunsa la a 4-a editie, in care vor fi dezbatute principalele subiecte ce tin de automatizarea inteligenta a proceselor dintr-o companie prin intermediul noilor tehnologii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri