Actionarii Pro Auto Industries Bucuresti au decis la adunarea generala extraordinara, contractarea a patru credite in valoare totala de 10,8 milioane lei (3,17 milioane euro) de la Banca Comerciala Carpatica si a unui credit de 2,3 milioane lei (676.000 euro) de la Romexterra Bank.

Creditele luate de companie de la Banca Comerciala Carpatica cu o valoare de 5,5 milioane lei si doua credite de cate un milion lei, sunt pe o perioada de zece ani. Un alt credit in valoare de 3,3 milioane lei este pe o perioada de trei ani. Pentru creditele de la Banca Comerciala Carpatica, societatea garanteaza cu ipoteca asupra unor cladiri si terenuri din Bucuresti, un teren intravilan din orasul Ploiesti, precum si cu gaj asupra disponibilitatilor din conturile societatii deschise la Banca Comerciala Carpatica.

Imprumutul in valoare de 2,3 milioane lei de la Romexterra Bank este pe o perioada de un an si are ca obiect finantarea activitatii curente. Creditul este garantat cu ipoteca asupra unui teren din Cernica si a unui imobil din Pipera, precum si cu gaj asupra disponibilitatilor din conturile societatii deschise la Romexterra Bank.

Pro Auto Industries Bucuresti produce cosmetice pentru masini (solutii antipana, de spalare uscata si polisare, panouri din cauciuc), comercializeaza scaune de masaj, echipamente sportive, sisteme de protectie anticoroziva pentru conducte si este distribuitor al masinilor de lux Morgan.

Compania Pro Auto Industries a achizitionat in 2006, in urma unei licitatii organizate de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, otelaria Metera din Giurgiu pentru 2 milioane de dolari, unde vor fi produse oteluri speciale si superaliaje in special pentru pietele externe.

in 2005, compania a inregistrat un profit net de 2,17 milioane lei (600.000 euro), la o cifra de afaceri de 19,94 milioane lei (5,5 milioane euro) si a avut peste 100 de angajati, potrivit datelor financiare publicate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Ce trebuie să știi despre creditele garantate de stat în cazul IMM-urilor
Setari Cookie-uri