Actionarii companiei Francesca Industries Pitesti au decis prelungirea cu un an a liniilor de credit de la Alpha Bank Romania, in suma de un milion de euro si respectiv 400.000 euro, informeaza NewsIn

In vederea garantarii finantarii, compania Francesca Industries Pitesti pune ipoteca pe cateva cladiri si terenuri din orasul Pitesti si un teren din localitatea Bradu. De asemenea, societatea mai garanteaza cu cesiunea de creanta din contractele incheiate cu Ikea si Hennes & Mauritz.

Producatorul de imbracaminte Francesca Industries Pitesti, actionar unic al Royal Motors aproba contractarea de la Alpha Bank Romania a unui credit de 300.000 euro pentru Royal Motors. Creditul va fi garantat fie cu proprietati ale Francesca Industries Pitesti, fie ale Royal Motors.

Printre clientii companiei se numara Wallis, Zara, Etam, Anne Reeves & Co., Hennes & Mauritz, BHS, Bay Trading, M & Co., T.K.Maxx, Ikea, IC Company, Stradivarius, etc. Francesca Industries avea in 2005, un numar de 2.000 de angajati si 11 fabrici. Productia atinge in jur de 500.000 de articole lunar si 6 milioane anual, potrivit paginii de internet a companiei.

Francesca Industries Pitesti produce haine pentru copii, pantaloni, bluze, fuste, rochii, tricouri, jachete. in 2005, compania a inregistrat un profit de 620.000 lei, la o cifra de afaceri de 43 milioane lei (11,87 milioane euro), potrivit informatiilor financiare publicate pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Asirom introduce un serviciu de hotline medical la asigurările medicale corporat
Setari Cookie-uri