OTP Bank Romania lanseaza, cu ocazia implinirii a 15 ani de activitate pe piata locala, oferte aniversare la depozitele in lei, pentru termenele de 4 si respectiv 9 luni, precum si o editie speciala, depozitul aniversar pe 15 luni, cu o dobanda pe intreaga perioada de pana la 5%.

Depozitul la termen in lei constituit pe 15 luni are o ce poate ajunge la 4% pe an, respectiv 5% pe intreaga perioada de 15 luni a produsului, daca depozitul este constituit online, prin serviciul OTPdirekt.

Clientii OTP care opteaza pentru aceste produse promotionale au comisioane zero pentru deschiderea, administrarea, lichidarea anticipata a depozitului si retragerea sumei din depozit in ziua scadentei, indiferent daca depozitul a fost constituit prin OTPdirekt sau intr-o sucursala a bancii.

2.000 de lei este suma minima necesara pentru constituirea unui depozit aniversar. In plus, clientul poate alege la scadenta intre prelungirea automata a depozitului, cu sau fara capitalizarea dobanzii (optiune valabila pentru termenele de 4 si 9 luni), sau lichidarea automata in contul curent.

Oferta se adreseaza persoanelor fizice si este valabila pana pe 31 octombrie 2019.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri