Bursa Romana de Marfuri (BRM) a organizat, intre 3 si 19 ianuarie, licitatii de 3,5 milioane dolari, din care peste 62,8% a fost inregistrata in licitatiile de pe piata la disponibil, a anuntat un comunicat remis NewsIn de BRM
Ministerul Apararii Nationale a cumparat o cantitate de 2.700 tone combustibil lichid usor neindustrial, la pretul de 1.840 lei/tona, pentru care a obtinut o diferenta favorabila fata de pretul initial de aproape 155.000 dolari.

Compania CFR Calatori a achizitionat 15 tone unsoare multifunctionala la pretul de 4.445 lei/tona, pornind de la un pret initial de 7.050 lei/tona. Astfel, societatea a obtinut o diferenta favorabila fata de ordinul initial de sens contrar de aproape 15.000 dolari, respectiv 36,95% din valoarea totala.

In intervalul 3-19 ianuarie 2007, pe piata licitatiilor au fost organizate 21 de tranzactii in valoare de 1,3 milioane dolari. Cea mai mare valoare de tranzactionare din ringul BRM, de peste 500.000 dolari a fost inregistrata in cadrul licitatiei ordonate de Termoelectrica pentru achizitie servicii "audit financiar contabil pentru perioada 2006-2008. Licitatiile organizate in teritoriu au insumat 600.000 dolari, mai precizeaza comunicatul BRM.

Topul primelor trei puncte de lucru ale BRM in teritoriu, situeaza pe primul loc Terminalul Craiova, cu o valoare de tranzactionare de aproximativ 280.000 dolari, urmat de Brasov cu peste 170.000 dolari si Cluj-Napoca cu tranzactii de 45.000 dolari. Au mai realizat tranzactii in teritoriu pe Piata licitatiilor, terminalele din: Galati, Iasi, Timisoara, Constanta, Ploiesti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri