Actionarii societatii MBB Leasing IFN SA Botosani au aprobat majorarea, de catre societate, cu 1,1 milioane euro, a unui credit anterior, in valoare de patru milioane euro, contractat de la BCR, pentru finantarea activitatii de leasing, a anuntat Monitorul Oficial.

Potrivit hotararii actionarilor, creditul se va contracta pe o perioada de opt ani, cu o perioada de tragere de trei ani, si va fi garantat prin cesionarea politelor de asigurare impotriva riscului de neplata a ratelor si a politelor de asigurare CASCO incheiate cu Omniasig, Astra Asigurari, BCR Asigurari si Allianz tiriac Asigurari, precum si prin gaj asupra bunurilor finantate in leasing.

Potrivit paginii de internet a companiei, MBB Leasing a fost infiintata in februarie 2004, sub denumirea Pita Leasing, si este prima Institutie Financiara Nebancara (IFN) creata la Botosani, avand ca profil de activitate finantarea in sistem leasing in vederea achizitionarii de autovehicule noi sau rulate, echipamente si utilaje. Portofoliul de clienti al MBB Leasing IFN SA este reprezentat de persoane fizice, persoane fizice autorizate, companii private, precum IMM-urile, si companii din sectorul public.

MBB Leasing IFN SA a inregistrat, in 2005, un profit net de 220.323 lei si o cifra de afaceri de 3,2 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri