Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR), organizatie din care fac parte 20 de companii de asigurari, ce reprezinta o pondere de 80% din piata de profil, a desemnat ieri, prin vot, membrii Consiliului Director al asociatiei pentru urmatorii trei ani (2019-2020).

Astfel, presedintia UNSAR va fi detinuta de societatea Generali Romania, in timp ce functia de vicepresedinte a revenit NN Asigurari de Viata. Membri ai Consiliului Director sunt societatile Omniasig VIG, Allianz-Tiriac Asigurari, UNIQA Asigurari, Grawe si Garanta.

"Printre prioritatile UNSAR pentru urmatorul mandat se numara dezvoltarea pietei asigurarilor, prin promovarea de solutii inovatoare, consolidarea increderii in industria de profil si dezvoltarea de noi campanii de educatie financiara axate pe zona digitala si adresate in mod special tinerilor", a declarat Adrian Marin, CEO al Generali Romania.

In opini sa, in ultimii trei ani, UNSAR a facut pasi importanti in directia transformarii catre o organizatie agila si mai performanta. Stim insa ca mai avem multe de facut pentru ca industria de asigurari sa beneficieze de recunoasterea pe care o merita si sa se dezvolte echilibrat, in beneficiul clientilor nostri si al economiei romanesti".

La randul sau, Gerke Witteveen, CFO al NN Asigurari de Viata afirma ca UNSAR va "continua si amplifica eforturile in directia cresterii nivelului de educatie financiara" a populatiei. "Mesajele campaniilor #gatapentruVIATA si #OAMENIIdinAsigurari au ajuns la milioane de romani, iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure si sa ne motiveze sa continuam in aceasta directie, prin noi demersuri".

Conform Statutului UNSAR, Consiliul Director asigura activitatea operationala a Uniunii si punerea in executare a hotararilor Adunarii Generale, in vederea aducerii la indeplinire a obiectivelor UNSAR.

In perioada 2016-2019, pozitia de Presedinte al UNSAR a fost detinuta tot de catre Generali Romania, cea de vicepresedinte de catre NN Asigurari de Viata, iar Membri ai Consiliului Director au fost societatile Allianz-Tiriac Asigurari, ERGO Asigurari, Omniasig VIG, Grawe si UNIQA Asigurari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri