Raiffeisen Bank Romania a lansat a doua editie a programului SME Raiffeisen School adresat studentilor, masteranzilor si proaspat absolventilor ai facultatilor de profil economic sau tehnic, interesati de o cariera in domeniul bancar, a anuntat banca intr-un comunicat.

Cei interesati vor avea posibilitatea sa se familiarizeze cu principalele produse si proceduri de finantare a intreprinderilor mici si mijlocii (IMM).

SME Raiffeisen School se va desfasura in cadrul sucursalelor Raiffeisen Bank din Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara si Tg-Mures. scoala de IMM Raiffeisen dureaza sase luni, iar candidatii selectati vor dobandi statut de angajat pe toata perioada derularii programului. Stagiul va cuprinde intalniri cu clientii, analiza de dosare de creditare, implicare in proiectele IMM, traininguri si evaluari periodice. in urma acestor luni de pregatire pentru cunoasterea specificului activitatii IMM si a creditarii acestora, cei mai buni dintre participanti vor putea sa opteze pentru continuarea carierei in Raiffeisen Bank", se arata in comunicatul bancii.

Procesul de recrutare-selectie pentru a doua editie a programului SME Raiffeisen School a inceput pe 15 ianuarie. Termenul limita pentru transmiterea aplicatiilor este 31 ianuarie, iar programul de pregatire propriu-zis va incepe la 1 martie.

"Alaturi de Bursa Raiffeisen, Raiffeisen Trainee si Stagii de practica, SME Raiffeisen School se numara printre programele derulate de banca, adresate studentilor/absolventilor cu potential si rezultate academice exceptionale", se mai arata in comunicat.

Raiffeisen Bank ofera o gama completa de servicii si produse pentru populatie, firme mici si mijlocii si companii mari. Banca are peste 2,1 milioane de clienti persoane fizice, 130.000 IMM-uri si peste 5000 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are o retea de 265 de unitati, 860 bancomate (ATM) si peste 6.700 puncte de vanzare la comercianti (POS).

Raiffeisen Bank Romania ocupa a treia pozitie din clasamentul bancilor din Romania la sfarsitul lunii septembrie, cu active de 12,6 miliarde lei (3,57 miliarde euro) si o cota de piata de 8,31%, dupa cum arata datele bancii centrale.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri