Vista Bank anunta lansarea unei noi generatii de produse si servicii, la o luna distanta de la prezentarea noilor versiuni ale aplicatiilor de mobile banking si Internet Banking, dupa o investitie de peste 3 milioane de euro, conform precizarilor facute de catre Antonios Mouzas, CEO al Vista Bank Romania, care se asteapta ca anul acesta sa nu obtina profit, ci sa atinga pragul de rentabilitate.

Noua generatie de produse si servicii Vista Bank pentru persoane fizice si companii include o versiune actualizata a aplicatiilor de Internet si Mobile Banking, noi carduri de debit contactless si pachete de cont curent care au atasate asigurari de viata, gratuite. De asemenea, banca lanseaza si doua depozite in lei cu dobanzi de pana la 4% pe an pentru 14 luni si 4,2% pe an pentru 18 luni.

Noile pachete de cont curent sunt urmatoarele:

  • Vista Standard contine un cont curent, card de debit contactless cu SMS Alert, Internet & Mobile Banking, 2 plati interbancare in lei gratuite pe luna prin online banking si asigurare de viata oferita cadou de catre banca pe toata perioada pentru care clientul achizitioneaza pachetul. Costul pentru acesta este de 5 lei pe luna.
  • Vista Plus contine un cont curent, card de debit contactless cu SMS Alert, Internet & Mobile Banking. Clientul are 5 plati interbancare in lei gratuite pe luna prin online banking si asigurare de viata oferita cadou de catre banca pe toata perioada pentru care clientul achizitioneaza pachetul. Costul pentru acest pachet este de 8 lei pe luna.
  • Vista Premium vizeaza clientii care au lichiditati in conturile deschise la Vista Bank de minim 100.000 lei si care au atat nevoi tranzactionale, cat si de economisire. Pachetul contine un cont curent, card de debit contactless cu SMS Alert, Internet & Mobile Banking. Clientii au o dobanda de pana la 1,1% p.a. si pentru contul curent pentru sume care depasesc 100.000 de lei, precum si asigurare de viata oferita cadou de catre banca pentru primul an.
  • Vista Virare Venituri este dedicat clientilor care isi vireaza salariul si / sau alte venituri intr-un cont deschis la Vista Bank. Pachetul contine un cont curent, card de debit contactless cu SMS Alert, Internet & Mobile Banking. Clientii pot primi o dobanda de 0,5% p.a. si pentru contul curent pentru sumele ce depasesc 3.000 de lei, beneficiaza de retragere de numerar gratuita de la orice bancomat din Romania, apartinand oricarei banci, si au acces la overdraft si la credite cu dobanzi reduse fata de dobanda standard a bancii.

Vista Bank se adreseaza IMM-urilor, clientilor corporate si persoanelor fizice cu venituri peste medie, in special companiilor cu o cifra de afaceri intre 3 - 50 de milioane de euro si persoanelor fizice cu venit lunar net de peste 5.000 de lei. Banca are in prezent o cota de piata de 0,5% si isi propune pana la finalul anului 2020 sa ajunga, organic, la 1%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri