Divizia Global Transaction Services a Citibank Romania a fost pozitionata pe primul loc in Romania in clasamentul alcatuit de revista Global Custodian, in cadrul studiului dedicat evolutiei bancilor din pietele emergente in 2006.

Citigroup s-a clasat pe primul loc in Europa Centrala si de Est, pe continentul american, in Caraibe si Asia. Cele 21 de piete in care Citigroup ocupa acum prima pozitie a clasamentului sunt: Romania, Australia, Austria, China, Franta, Grecia, Hong Kong, Ungaria, India, Irlanda, Indonezia, Japonia, Malaesia, Noua Zeelanda, Filipine, Rusia, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailanda si Marea Britanie, informeaza un comunicat al bancii.

Clasamentele Global Custodian au fost realizate pe baza opiniilor si calificativelor exprimate de clientii nostri, iar acest lucru investeste rezultatele cu o deosebita valoare pentru noi. Reusita Citigroup atat in Romania, cat si in celelalte tari unde s-a pozitionat pe primul loc in clasamentul serviciilor de custodie, confirma o data in plus angajamentul bancii fata de clientii sai, a precizat Cristela Georgescu, director Citigroup si al Diviziei Global Transaction Services in Romania.

Studiul Global Custodian concentrat pe pietele emergente are deja o traditie de 18 ani si este considerat un reper al industriei, fiind bazat pe analiza riguroasa a raspunsurilor obtinute de la clienti de custodie, locali si internationali, din 68 de tari. Respondentii si-au clasificat furnizorii pe baza unui chestionar cu 60 de intrebari structurate in functie de 10 categorii de criterii.

Revista Global Custodian a fost lansata in 1989 si are astazi peste 20.000 de cititori din intreaga lume. Publicatia se adreseaza profesionistilor din investment banking, furnizand analize si comentarii concentrate pe stirile din industria internationala a valorilor mobiliare.

Citigroup este reprezentat in Romania prin Citibank Romania S.A. incepand din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare de inalta calitate companiilor nationale si internationale, companiilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice. Citibank Romania detine in prezent 8 sucursale destinate clientilor persoane juridice si 31 agentii CitiFinancial, prin care furnizeaza credite persoanelor fizice. CitiFinancial isi deserveste clientii si prin cei 500 de agenti de vanzari directe locati in 30 de centre situate in orase din intreaga tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri