OTP Bank Romania a lansat la sfarsitul lunii decembrie 2006, in premiera pe piata romaneasca, cardul de credit VISA Clasic Transparent, adresat persoanelor fizice.
Cu un design transparent inovator, unicat in Romania, cardul de credit se remarca atat printr-un look foarte atragator, cat si prin versatilitate si conditii foarte avantajoase de emitere si utilizare. Cardul VISA Clasic Transparent intregeste astfel oferta de carduri de credit a bancii, alaturi de MasterCard Standard All-Inclusive si MasterCard Co-brand OTP-MOL.

Totodata, OTP Bank Romania propune clientilor o oferta foarte atractiva, respectiv emiterea a doua carduri de credit la pret de unul. Practic, orice client care solicita un card de credit de la OTP Bank Romania, poate primi atat un card MasterCard Standard All Inclusive, cat si un card VISA Clasic Transparent, fara a plati in plus.

Pentru clientii care doresc un card de credit din clasa premium, OTP Bank Romania a lansat, tot in decembrie, cardul de credit VISA Gold, care incorporeaza o serie de facilitati speciale precum limita de credit de pana la 50,000 RON , asigurare internationala de calatorie valabila pe intreaga perioada de valabilitate a cardului, cu acoperire de pana la 15,000 a cheltuielilor medicale, de repatriere, a accidentelor, decesului sau invaliditatii permanente, a pierderii bagajelor sau a pasaportului.

Consideram ca piata de carduri din Romania a atins un grad semnificativ de maturizare, iar clientii au inceput sa fie interesati nu numai de caracteristicile functionale ale cardurilor, dar si de designul acestora a declarat Adrian Chichita, Director al Directiei Carduri a bancii. .

In prezent, OTP Bank Romania detine una dintre cele mai complete oferte de carduri bancare de pe piata, care cuprinde carduri de debit si de credit pentru persoane fizice, carduri de debit pentru companii, carduri co-branded si affinity emise sub siglele MasterCard si VISA. De asemenea, OTP Bank Romania administreaza o retea de 75 de ATM-uri in principalele orase ale tarii, urmand ca aceasta sa fie extinsa constant in 2007.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si