Banca Comerciala Romana (BCR) a deschis, vineri, trei noi agentii in cadrul complexului comercial Unirea Shopping Center, in Bragadiru si in Hunedoara, ajungand la o retea de 477 de unitati in intreaga tara.

Noua agentie din Bucuresti va furniza clientilor intreaga gama de produse si servicii a BCR, care cuprinde conturi curente, depozite bancare, credite in lei si valuta, carduri, prercum si serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram. Noua unitate dispune si de un bancomat (ATM). "Noua unitate bancara cu servicii integrate este cea de-a 16-a unitate operativa BCR din Sectorul 3, a 83-a din Bucuresti si judetul Ilfov si a 475-a unitate din reteaua BCR", se arata in comunicat.

Agentia din Bragadiru extinde reteaua din Bucuresti si Ilfov la 84 de unitati, iar cea din Hunedoara va fi a doua unitate din oras si a 13-a din judetul Hunedoara.

BCR, subsidiara a grupului financiar austriac Erste Bank, avea, la finele anului 2006, active de 45 miliarde lei (13,3 miliarde euro) si o cota de piata de 26,2%, fiind cea mai mare banca din Romania, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei. Reteaua bancii cuprinde, pe langa cele 477 sucursale si agentii, peste 1.300 de bancomate si 9.900 de terminale de plata la comercianti (POS).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Asirom introduce un serviciu de hotline medical la asigurările medicale corporat
Setari Cookie-uri