Omniasig asigura pentru al doilea an consecutiv flota operatorului aerian national Tarom. Politele de asigurare Casco Toate Riscurile (inclusiv piese de schimb si echipamente) si Raspundere Civila intra in vigoare la data de 1 decembrie 2019 si sunt valabile timp de 12 luni, pana pe 30 noiembrie 2020.

Omniasig nu a oferit detalii cu privire la suma asigurata si prima de asigurare aferente noului contract, insa, potrivit informatiilor din presa, cel incheiat la finalul lunii noiembrie din 2018 avea o prima de asiguare de 1,8 milioane de euro, in crestere cu 17% comparativ cu anul anterior.

Tarom dispune de o flota de 25 de avione cu o varsta medie de 16,4 ani, din care 9 aeronave ATR, 4 aeronave Airbus A318 si 12 aeronave Boeing 737.

Omniasig Vienna Insurance Group este o societate administrata in sistem dualist, a carei conducere este asigurata de Directorat, sub supravegherea si coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse si o retea teritoriala extinsa.

Citeste si:
Tarom vrea ca din 2014 la licitatiile pentru asigurarea flotei sa...
Tarom vrea ca din 2014 la...
Sursa foto: Dirk Daniel Mann / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
A devenit zborul tot mai periculos? Cum trateaza asiguratorii situatia
Setari Cookie-uri