Bursa Romana de Marfuri Iasi a inregistrat, in anul 2006, tranzactii in valoare de 38 milioane de dolari, in crestere cu 280% fata de anul 2005. Remarcabil este ca s-a reusit sa economisirea, pentru clientii nostri, a peste trei milioane dolari, a declarat intr-un comunicat remis NewsIn presedintele BRM Iasi, Veronel Tataru.

Potrivit comunicatului, majoritatea tranzactiilor - 21 milioane de dolari - au cuprins marfuri fungibile pe piata la disponibil. Acest fapt dovedeste interesul mediului de afaceri pentru pietele dezvoltate de BRM, se precizeaza in comunicatul de presa. Presedintele BRM a adaugat ca, in restul tranzactiilor, terminalul de la Iasi a actionat drept consultant pentru achizitii publice, pentru institutii precum Consiliul Judetean, Consilul Local si Inspectoratul Scolar Judetean.

Confom sursei citate, in anul 2007, BRM Iasi va continua parteneriatul cu mediul sanitar iesean, parteneriat initiat, in premiera nationala, la Iasi, in anul 2004.In urma acestui parteneriat, pana la sfarsitul anului 2006, s-au economisit peste un milion de dolari, fonduri ce s-a intors in sistemul sanitar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Deficit bugetar de 8,3 mld. de lei în primele două luni ale acestui an
Setari Cookie-uri