CitiFinancial, divizia Citibank Romania pentru imprumuturile catre populatie, lanseaza creditul de nevoi personale in lei cu garantie imobiliara, a anuntat institutia bancara
Creditul poate fi acordat pe o perioada de cel putin cinci ani si cel mult 20 ani, iar suma imprumutata poate varia intre 15.000 lei si 225.000 lei. "Noul produs se adreseaza clientilor care sunt interesati de credite de nevoi personale cu valoare mare, acordate in conditii de elegibilitate si rambursare extrem de flexibile", sustin reprezentantii bancii.

Creditul este destinat persoanelor cu varsta cuprinsa intre 23 si 70 de ani, care pot dovedi un venit lunar pe familie de cel putin 750 lei. Persoana care solicita pentru acest tip de credit are nevoie de o ipoteca de rang I pe o proprietate imobiliara pe care o detine. CitiFinancial ofera asigurarea imobiliara gratis, ca bonus pentru clientii sai.

"Creditul este rambursat in rate lunare care nu vor depasi 30% din venitul lunar net al familiei minus obligatiile financiare ale familiei. Dobanda este variabila si se calculeaza pe baza cotatiei indicelui BUBOR (media dobanzilor la depozitele in lei - n.r.) la 6 luni. in functie de gradul de risc identificat, in urma evaluarii, pentru fiecare client, dobanda poate include, pe langa BUBOR, si o valoare cuprinsa intre 0 si 5,99 puncte procentuale", se mai arata intr-un comunicat al Citibank.

Comisionul pentru procesarea creditului este de 2,5% din suma imprumutata, iar valoarea acestuia este inclusa in rata lunara. Comisionul lunar de administrare este de 0,15% din suma contractata. Lansarea creditului de nevoi personale cu garantie imobiliara, alaturi de dublarea in 2006 a retelei de sucursale in toata tara si atingerea unui numar de 66 pana la finalul lui februarie 2007, reprezinta pasi importanti prin care CitiFinancial se apropie tot mai mult de clienti, a spus directorul de operatiuni al CitiFinancial Romania, John Hays. intr-o prima faza, produsul va fi oferit in noua sucursale din Bucuresti si Ploiesti, urmand ca el sa fie disponibil in toate unitatile CitiFinancial din intreaga tara pana la finalul primei jumatati a acestui an.

Citigroup este prezent in Romania prin Citibank Romania incepand din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si populatiei.Citibank Romania are, in prezent, opt sucursale destinate in principal clientilor persoane juridice si 31 agentii CitiFinancial, prin care furnizeaza credite persoanelor fizice. CitiFinancial isi deserveste clientii si prin cei 500 de agenti de vanzari directe din 31 de centre situate in intreaga tara.

Citigroup este una dintre cele mai importante companii internationale de servicii financiare, care detine 200 de milioane de conturi de clienti in peste 100 de tari din lume si furnizeaza persoanelor fizice, companiilor, guvernelor si institutiilor o gama larga de produse si servicii financiare, inclusiv credite si servicii bancare, activitati bancare si de investitii pentru companii, asigurari, garantii bancare si managementul investitiilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri