Banca Comerciala Romana (BCR) anunta ca este prima banca din Romania care a depasit pragul de 10.000 de POS-uri instalate.
Am reusit prin eforturi sustinute, performanta de a avea cea mai mare retea nationala operationala de POS-uri instalate in majoritate, la comercianti. BCR a fost si este promotorul platilor electronice in Romania. Banca a emis primul card BCR Maestro - in decembrie 1996 si, dupa aproape 11 ani de inovatie si de eforturi sustinute, oferim beneficiarilor 22 tipuri de carduri, destinate populatiei si firmelor, a declarat Octavian Costache, directorul executiv al Directiei Carduri din cadrul BCR.

Din cele peste 10.000 de POS-uri ale BCR, circa 95% sunt instalate la mai mult de 7.000 de comercianti, restul fiind amplasate in unitatile bancii.

Banca nu percepe comision utilizatorilor de card pentru efectuarea de plati din conturile de card.

BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, aproape 2,2 milioane de carduri active. Banca ofera clientilor, persoane fizice si juridice, un numar de 22 tipuri de carduri, de debit si de credit, cu utilizare in tara si/sau strainatate, cu conturi in lei sau valute liber convertibile.

Clientii BCR, posesori de carduri beneficiaza si de posibilitatea de a-si plati facturile si ratele de credit de la ATM, de reancarcare a cartelelor Vodafone, precum si de avantajele serviciului Mobile Banking.

Totodata, BCR ofera utilizatorilor de card cea mai mare retea de ATM-uri din Romania - peste 1.300 de ATM-uri - operationale, pe intreg teritoriul tarii.

In acelasi timp, BCR deruleaza, pana pe data de 8 aprilie 2007 o campanie promotionala cu premii destinata posesorilor de carduri emise de banca. Pentru a participa la promotie posesorul cardului trebuie sa fie persoana fizica rezidenta cu varsta peste 18 ani si sa efectueze tranzactii la comercianti platite din cont de card de minimum 10 RON.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri