Finqware si Fintech Camp organizeaza miercuri, 22 ianuarie, un nou eveniment din seria Open Banking Meet-up. De aceasta data, Cosmin Cosma, CEO Finqware si moderatorul evenimentului, va discuta cu doi experti din digital banking - Utku Ogredil (CEO Wirecard Romania) si Florin Branici (Manager Canale Alternative la Alpha Bank).

Evenimentul va avea loc in cadrul Mindspace Business District, si va fi centrat pe noutatile si evolutiile din ultima perioada in cadrul curentului de deschidere a bancilor catre liberalizarea accesului clientilor la serviciile financiare prin canale digitale.

"Anul 2020, care tocmai incepe, este si inceputul unui deceniu in care Open Banking-ul va schimba fata serviciilor financiare. Ca ecosistem local, trebuie sa ne pregatim sa facem lucrurile sa se intample. Continuam sa dam oportunitati atat specialistilor in digital banking cat si fondatorilor si aspirantilor de companii fintech sa interactioneze si sa schimbe idei. Open Banking Meet-up a devenit deja un cadru traditional, editiile acestui eveniment sunt de neratat. Inclusiv eu, ca moderator, sunt incantat cat invat si lamuririle pe care mi le ocazioneaza interactiunea cu invitatii si cu publicul acestor evenimente", declara Cosmin Cosma, CEO Finqware, moderatorul panelului de discutii.

Seria de evenimente Open Banking Meet-up este organizata de Fintech Camp (prima comunitate de fintech din Romania) in parteneriat cu Finqware (o companie de fintech care dezvolta primul agregator local de date financiare).

Rolul acestei serii de evenimente este sa popularizeze oportunitatile Open Banking in ecosistemul bancar romanesc, sa identifice si sa analizeze provocarile adoptiei de Open Banking, sa contruiasca un pod de comunicare intre mediul de fintech startups, mediul bancar si cel de reglementare din Romania si, nu in ultimul rand, sa creasca adoptia inovatiei in industria financiara romaneasca.

"Pentru comunitatea de fintech romaneasca, Open Banking Meet-up a devenit o ocazie perfecta sa vedem bancherii si inovatorii de tehnologie din industria financiara in dialog direct. Si suntem incantati ca deja a devenit un eveniment de industrie foarte popular, ramanand unul foarte consistent ca si structura", a declarat si Tudor Stanciu, Co-Lead la Fintech Camp si unul din organizatorii evenimentului.

Open Banking Meet-up #5 va avea loc miercuri, 22 ianuarie 202, intre orele 6:30 – 9:30 PM la Mindspace Business District (Globalworth Campus A, 4-6 Bulevardul Dimitrie Pompeiu).

Va puteti inscrie la eveniment aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri