Credex Finantari IFN, companie infiintata in iulie 2005 de catre Altex in parteneriat cu Raiffeisen Bank, care detine 30% din actiuni, a anuntat astazi atingerea unui nivel de aproximativ 45 milioane de euro credite acordate unui numar de peste 95.000 de clienti.

Pana in aprilie 2006, Credex s-a extins in toata reteaua de magazine Media Galaxy, iar in septembrie a incheiat operatiunea de implementare in intreaga retea Altex si Altex Megastore, iar in prezent desfasurandu-si activitatea prin intermediul a 114 birouri de creditare. In decursul ultimului an s-au facut investitii importante in sistemul informatic pentru optimizarea procesului de analiza si aprobare a creditelor, astfel incat timpul de raspuns sa fie cat mai scurt.

„Pentru anul 2007 ne-am propus sa ne imbogatim portofoliul cu produse care sa raspunda tot mai bine cerintelor clientilor nostri si sa oferim solutii de creditare si altor comercianti din domeniile auto, mobila, servicii medicale, etc.” a declarat Mihaela Nicoara, Sales and Marketing Manager la Credex.

Credex a mai anuntat lansarea unui nou produs de creditare: creditul cu 20 de rate fara costuri pentru achizitionarea oricaror produse din gama Ariston comercializate in reteaua Media Galaxy. Aceasta oferta este valabila in perioada 1-28 februarie 2007 in toate magazinele din reteaua Media Galaxy, DAE fiind 0% pentru orice perioada de creditare pana la 20 de luni.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
eMAG, replica catre Altex: Nu am ajuns la un acord de comisionare