Credex Finantari IFN, companie infiintata in iulie 2005 de catre Altex in parteneriat cu Raiffeisen Bank, care detine 30% din actiuni, a anuntat astazi atingerea unui nivel de aproximativ 45 milioane de euro credite acordate unui numar de peste 95.000 de clienti.

Pana in aprilie 2006, Credex s-a extins in toata reteaua de magazine Media Galaxy, iar in septembrie a incheiat operatiunea de implementare in intreaga retea Altex si Altex Megastore, iar in prezent desfasurandu-si activitatea prin intermediul a 114 birouri de creditare. In decursul ultimului an s-au facut investitii importante in sistemul informatic pentru optimizarea procesului de analiza si aprobare a creditelor, astfel incat timpul de raspuns sa fie cat mai scurt.

Pentru anul 2007 ne-am propus sa ne imbogatim portofoliul cu produse care sa raspunda tot mai bine cerintelor clientilor nostri si sa oferim solutii de creditare si altor comercianti din domeniile auto, mobila, servicii medicale, etc. a declarat Mihaela Nicoara, Sales and Marketing Manager la Credex.

Credex a mai anuntat lansarea unui nou produs de creditare: creditul cu 20 de rate fara costuri pentru achizitionarea oricaror produse din gama Ariston comercializate in reteaua Media Galaxy. Aceasta oferta este valabila in perioada 1-28 februarie 2007 in toate magazinele din reteaua Media Galaxy, DAE fiind 0% pentru orice perioada de creditare pana la 20 de luni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri