Daca printre rezolutiile tale pentru acest an se numara si deschiderea unui business sau dezvoltarea unuia pe care il administrezi deja, felul in care faci banking te poate ajuta sa inregistrezi rezultate mai bune. In acest material de #bankingurban iti aratam cateva solutii care iti pot veni in ajutor.

Ca orice antreprenor, te concentrezi majoritatea timpului la diverse solutii prin care sa iti dezvolti business-ul, aducand constant ajustari la planul tau de afaceri. Orice activitate care iti consuma prea mult timp si nu iti aduce valoare adaugata nu face decat sa te tina pe loc.

De aceea, este important ca atunci cand iti administrezi activitatea bancara ce tine de operatiunile afacerii tale sa mizezi pe solutii digitalizate care raspund nevoilor pe care le ai.

Tine-ti cardurile intr-un portofel digital

Pentru a avea acces rapid la cardurile tale business, le poti incarca in portofelul digital BT Pay, fie ca este unul de debit in euro/lei sau unul de credit. O poti descarca gratuit din Google Play sau Apple Store

Va trebui sa completezi o serie de date precum numarul cardului, numele si prenumele tau, data expirarii cardului si codul CVV, dupa care vei primi pentru fiecare card in parte cate un SMS cu cod pe care trebuie sa il introduci pentru a finaliza procesul.

Vei putea sa faci plati contactless cu telefonu, sa verifici soldul cardurilor, tranzactiile efectuate si sa blochezi temporar sau definitiv.

Deschideti 100% online contul de capital social

Pentru a face primii pasi in lumea antreprenoriatul cat mai rapid si fara sa iti incarci ziua cu inca un drum care ti-ar manca din timp, iti poti deschide si administrat contul de capital social 100% online.

Pentru a face acest lucru trebuie sa te identifici prin incarcarea unei poze/copii a actului de identitate al administratorului, sa completezi datele aferente companiei, a celor de cont pentru primirea online a documentelor necesare, sa depui capitalul social si sa semnezi electronic documentele primite prin e-mail.

Aplica online pentru banii necesari dezvoltarii afacerii

Daca ai un business cu o cifra anuala de pana la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate si de forma de organizare si cel putin 3 luni de activitate economica, poti aplica online pentru un imprumut de la BT Mic.

Ai parte de un avans zero, posiblitatea de a inapoia banii intr-o perioada de pana la 7 ani si ti se raspunde in maxim 4 zile lucratoare.

Gasesteti partenerii necesari dezvoltarii in BT Store

Fie ca vorbim despre solutii de facturare, management al cashflow-ului sau recrutare de angajati, toate acestea contribuie la dezvoltarea business-ului tau.

Poti apela la companiile partenere din BT Store pentru a-ti acoperi aceste nevoi, fiecare dintre ele avand listate ofertele si modelul de business in platforma.

Daca ai intrebari legate de oricare dintre punctele mentionate mai sus, poti apela la Intreb BT.

Sursa foto: Flamingo Images / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri