OTP Bank Romania extinde perioada maxima de rambursare a creditului ipotecar in lei de la 30 la 35 de ani, iar pentru cele in euro si franci elvetieni, de la 25 la 35 de ani, intre 1 februarie si 30 aprilie, cu ocazia campaniei promotionale "O rata mica pentru o casa mare, a anuntat banca.

Oferta este valabila pentru creditele ipotecare destinate achizitiei de locuinte si terenuri, iar in perioada promotionala limita maxima de varsta pana la care se pot rambursa aceste credite creste de la 65 la 70 ani.

OTP Bank Romania percepe un comision de 2% din suma aprobata pentru creditul ipotecar, iar dobanda este de 5,5% pentru varianta in la franci elvetieni, 7,5% pentru cea in euro si 8,5% la cea in lei. Banca nu percepe comision de retragere a numerarului pentru sumele provenite din creditul acordat, informeaza NewsIn.

Asigurarea de viata este obligatorie numai daca titularul creditului depaseste 65 de ani la data rambursarii integrale a creditului.

In plus, pe parcursul celor trei luni de desfasurare a campaniei promotionale, toti clientii care ia un credit ipotecar pentru cumpararea unei locuinte sau a unui teren de la OTP Bank Romania sunt inscrisi automat in tragerile la sorti pentru cele 12 premii acordate de banca. Premiile constau in electrocasnice in valoare de 5.000 lei fiecare si un autoturism Toyota Avensis in valoare de 18.000 euro.

Aceste premii se acorda numai in cazul in care creditul ipotecar aprobat a fost folosit de catre clienti in perioada campaniei promotionale. OTP Bank Romania detinea active de 2,64 miliarde lei (781 milioane euro) la sfarsitul anului trecut si controla 1,53% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele bancii centrale. "Banca a atins, in noiembrie 2006, o cota de piata de 1,96% pe segmentul retail, bazata pe cresterea creditelor ipotecare, pana la nivelul de 3,75% din piata dedicata acestui segment", se mai arata in comunicat.

OTP Bank Romania este parte a OTP Group, unul dintre cele mai importante grupuri financiare din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in Ungaria, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia, Serbia si Romania, care deserveste peste 11 milioane de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri