TransferGo, compania de transferuri online internationale rapide, a intermediat, in 2019, transferuri in valoare totala de 1 miliard de lire sterline la nivel global. TransferGo a inregistrat in 2019 dublarea numarului de clienti la nivel global, pana la nivelul de 1,8 milioane. Fluxul de bani catre India a crescut cu 150% fata de anul 2018, in urma parteneriatului cu Ripple. In Romania, o tara cheie pentru TransferGO, valoarea totala a transferurilor s-a dublat fata de anul trecut.

Peste jumatate de milion de transferuri au fost operate catre Romania prin intermediul companiei in 2019. Cele mai multe tranzactii au fost efectuate prin intermediul aplicatiei mobile, Romania fiind tara cu cea mai mare rata de utilizare, de 80%, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

„Utilizatorii romani se numara printre clientii cei mai fideli ai nostri. Ei apreciaza in special usurinta cu care pot trimite bani acasa si costurile rezonabile, care pot fi si cu 90% mai scazute decat in cazul transferurilor bancare. In medie, un client roman economiseste 120 de lei in comisioane care le-ar fi platit unor banci, iar durata medie a transferului este de 2,5 ore. In 2020, ne propunem sa dublam baza noastra de clienti la nivel global, dar si in cazul clientilor romani”, a declarat Marius Nedelcu, Director of Brand Marketing & Market Expansion at TransferGo.

TransferGo ofera servicii rapide si la costuri mici, sau chiar fara costuri pentru transferurile facute prin serviciul TransferGO FREE, atat persoanelor fizice, cat si companiilor. La nivel global, compania opereaza in 55 de tari. Piata globala a remitentelor a depasit 500 de miliarde de euro in 2018, potrivit Bancii Mondiale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri