Radu Georgescu, antreprenor in serie si fondatorul Gecad Ventures, devine partener si membru al boardului SeedBlink, platforma de Equity Crowdfunding fondata de doi fosti bancheri din Banca Transilvania, Andrei Dudoiu si Ionut Patrahau.

"Simt ca ma alatur acum echipei SeedBlink cu toata energia si implicarea unui cofondator. Intotdeauna am avut ca obiectiv democratizarea investitiilor si prin urmare sa ajut la cresterea numarului de investitori din ecosistemul de startup-uri", a declarat Radu Georgescu.

Astfel, incepand cu 11 februarie, board-ul SeedBlink are o echipa formata din 5 membri: Andrei Dudoiu, Ionut Patrahau, Iulian Padurariu, Carmen Sebe si Radu Georgescu.

Platforma de equity crowdfunding a reusit in luna decembrie o finantare record de 150.000 euro in doar 17 zile, desi listarea era anuntata pentru 2 luni. Pana in momentul de fata mai mult de 400 de investitori s-au inregistrat pe platforma.

Seedblink are in pregatire doua listari iminente, iar planurile echipei completate astazi de Radu Georgescu sunt sa aduca in fata investitorilor din regiune cel putin 200 de companii in urmatorii 2 ani.

In perspectiva aprobarii la nivel european a Directivei care reglementeaza finantarea alternativa in regim de equity crowdfunding, platformele licentiate in unul dintre statele membre, vor putea activa in oricare dintre acestea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri