Citeste si

Banca CR Firenze Romania va deschide, in primele luni ale anului 2007, opt noi sucursale, din care patru in Bucuresti si cate una in Arad, Brasov, Cluj-Napoca si Ramnicu Valcea. in prezent, reteaua bancii cuprinde 11 sucursale, din care sapte sunt in Bucuresti, iar celelalte patru in Craiova, Constanta, Satu Mare si Timisoara.

Banca are o strategie de dezvoltare a retelei care cuprinde si cresterea calitatii sediilor. Astfel, vineri a fost inaugurat noul sediu al sucursalei din Craiova, care ofera clientilor mai mult spatiu si sali special destinate oricarui tip de operatiuni, se arata intr-un comunicat al bancii, remis NewsIn.

Sucursalele bancii deservesc atat populatia, cat si firmele. in septembrie 2006, CR Firenze Romania a lansat si un serviciu bancar pe internet, CR Firenze Online, care permite accesul clientilor in timp real la serviciile bancii.

Piata auto din Romania atinge...

Piata auto din Romania atinge un nou maxim din ultimii 10 ani

18 Oct 2018   Auto

Banca CR Firenze Romania, fosta Daewoo Bank, a devenit parte a grupului bancar CR Firenze din Italia in martie 2006, dupa transferul catre acesta a pachetului majoritar de actiuni, reprezentand 56,23% din capitalul social.

Banca detinea, la sfarsitul anului 2006, active de 255 milioane lei (75,4 milioane euro), si o cota de piata de 0,15%, fiind a 32-a banca din sistem ca marime, potrivit statisticilor Bancii Nationale a Romaniei.