Banca CR Firenze Romania va deschide, in primele luni ale anului 2007, opt noi sucursale, din care patru in Bucuresti si cate una in Arad, Brasov, Cluj-Napoca si Ramnicu Valcea. in prezent, reteaua bancii cuprinde 11 sucursale, din care sapte sunt in Bucuresti, iar celelalte patru in Craiova, Constanta, Satu Mare si Timisoara.

Banca are o strategie de dezvoltare a retelei care cuprinde si cresterea calitatii sediilor. Astfel, vineri a fost inaugurat noul sediu al sucursalei din Craiova, care ofera clientilor mai mult spatiu si sali special destinate oricarui tip de operatiuni, se arata intr-un comunicat al bancii, remis NewsIn.

Sucursalele bancii deservesc atat populatia, cat si firmele. in septembrie 2006, CR Firenze Romania a lansat si un serviciu bancar pe internet, CR Firenze Online, care permite accesul clientilor in timp real la serviciile bancii.

Banca CR Firenze Romania, fosta Daewoo Bank, a devenit parte a grupului bancar CR Firenze din Italia in martie 2006, dupa transferul catre acesta a pachetului majoritar de actiuni, reprezentand 56,23% din capitalul social.

Banca detinea, la sfarsitul anului 2006, active de 255 milioane lei (75,4 milioane euro), si o cota de piata de 0,15%, fiind a 32-a banca din sistem ca marime, potrivit statisticilor Bancii Nationale a Romaniei.