Banca Romaneasca a deschis o noua sucursala in zona Apusului din Bucuresti si a ajuns, astfel, la o retea de 79 de sucursale si agentii in toata tara, din care 28 in Bucuresti, urmand sa deschida inca 70 unitati bancare pana la sfarsitul acestui an, potrivit oficialilor institutiei.

"Vom continua sa dezvoltam atat activitatea clientilor corporativi, cat si cea de retail, care are un potential de afaceri in crestere, pe care banca il va aborda in continuare, pe segmentele creditelor de consum, al celui ipotecar si pe cel al instrumentelor de economisire, a declarat directorul general al Bancii Romanesti, Andreas Maragkoudakis.

Sucursala Apusului, situata pe bulevardul Iuliu Maniu, ofera gama completa a bancii de produse si servicii pentru populatie, precum credite pentru locuinte si pentru nevoi personale, carduri de debit VISA si de credit MasterCard si instrumente de economisire. Noua sucursala dispune si de un ghiseu de schimb valutar, de un bancomat pentru eliberarea de numerar (ATM) si ofera serviciul de transfer rapid de bani prin Western Union.

Banca Romaneasca va deschide in perioda imediat urmatoare noi sucursale in Cluj, Ramnicu Valcea, Galati si Sighetu Marmatiei, au anuntat reprezentantii bancii.

In luna decembrie a anului trecut, Banca Romaneasca a deschis 11 noi unitati bancare in Bucuresti si in zone cu potential mare de dezvoltare a afacerilor, atat din marile orase, cat si din localitatile mai mici.

Banca Romaneasca - membra a grupului National Bank of Greece - avea, la sfarsitul anului trecut, active de 3,56 miliarde lei (1,05 miliarde euro) si controla 2,07% din piata bancara romaneasca, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri