Volksbank Romania a ajuns sa detina o retea de 87 de sucursale proprii in toate judetele tarii si la 55 de unitati in franciza si are in plan sa ajunga la 230 de unitati pana la finele anului 2007, din care cel putin 100 in franciza, a informat un comunicat al bancii.

"Conform strategiei sale de extindere in teritoriu, pana la sfarsitul anului 2007, Volksbank isi propune sa dezvolte o retea operationala proprie de peste 130 de sucursale si sa detina in portofoliu cel putin 100 de parteneriate in sistem franciza", se arata in comunicat.

Banca a deschis, in luna ianuarie, unitati in Campina, Reghin, Calarasi, Iasi - a doua unitate proprie, Brasov, si Targu Mures (doua unitati). "Prin deschiderea unitatii de la Campina, Volksbank Romania are acum 87 sucursale proprii, fiind reprezentata in toate cele 42 de judete ale tarii", se precizeaza in documentul citat.

Volksbank Romania este membra a Volksbank International, divizia pentru Europa Centrala si de Est a grupului austriac Volksbank, care este prezenta in noua tari. Volksbank International are in prezent peste 290 de unitati bancare si 3.900 de angajati, gestionand un portofoliu de aproape un milion de clienti si active de peste 6 miliarde de euro.

Volksbank Romania avea active de 4,66 miliarde lei (1,38 miliarde euro) la sfarsitul anului 2006 si controla 2,71% din piata bancara romaneasca, potrivit datelor bancii centrale.


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Chiar daca preia Bancpost, Banca Transilvania nu va 'exploda' pe bursa