BRD Asigurări de Viață și BRD Asigurări Generale, companii membre Societe Generale Group, anunță că vor acoperi în mod excepțional riscurile provocate de COVID-19 pentru clienții asigurați prin mai multe tipuri de polițe.

În general, epidemiile sau pandemiile reprezintă excluderi în termenii și condițiile unui contract de asigurări, totuși în contextul actual creat de COVID-19, clienții au nevoie de sprijin.

"Am luat această decizie întrucât trăim o perioadă care ne afectează profund atât personal, dar și cu puternice implicații financiare. Deși nu a fost o decizie ușoară pentru că implică niște costuri semnificative pentru cele două companii de asigurări, această decizie susține cu fapte strategia noastră de a oferi valoare clienților prin serviciile și asigurările noastre", a declarat Arnaud de la Hosseraye (foto), director general BRD Asigurări de Viață.

Acoperirile oferite clienților în mod excepțional de BRD Asigurări de Viață sunt următoarele:

  • Pentru clienții care au achiziționat asigurări atașate creditelor de la BRD Groupe Societe Generale și de la BRD Finance, va fi acoperit în mod excepțional decesul provocat de infecția cu COVID-19;
  • În cazul asigurării cu componentă investițională EduPlan încheiată cu scopul de a-i oferi copilului un start mai bun în viață, compania va prelua plata primelor până la maturitatea (finalul) contractului în cazul în care intervine decesul persoanei asigurate (părinte, bunic sau tutore conform contractului) din cauza COVID-19.
  • Pentru asigurarea Invest Benefit+ capitalul investit va fi protejat conform condițiilor contractuale în cazul decesului asiguratului provocat de COVID-19.
  • În cazul asigurării de sănătate BRD MedCare achiziționată de angajatori pentru angajații săi, compania va analiza pentru fiecare caz în parte solicitările de plată a indemnizației de spitalizare din cauza COVID-19 conform pachetului de asigurare.

Pentru asigurarea de călătorie oferită de BRD Asigurări Generale, anularea călătoriei în perioadă de pandemie este deja acoperită.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri