Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat imbunatatirea conditiile de acordare a cardului de credit BCR MasterCard GOLD, prin prelungirea perioadei de acordare a liniei de credit de la 2 ani la 5 ani.
BCR a mai anuntat introducerea posibilitatii de prelungire automate a liniei de credit, fara incheierea de acte aditionale, daca clientul a respectat conditiile contractuale stabilite la acordarea cardului de credit.

BCR MasterCard GOLD este un card de credit emis in euro, destinat persoanelor fizice rezidente, in varsta de cel putin 18 ani, cu venituri de minim 300 euro, care calatoresc frecvent in strainatate, cheltuiesc cu lejeritate sume mari si doresc accesul la servici speciale.

Utilizatorul unui card BCR MasterCard Gold beneficiaza de un pachet de servicii pe care banca le pune la dispozitia acestuia pe perioada calatoriilor in strainatate, daca foloseste cardul pentru plata cheltuielilor ocazionate de calatorie / sejur: asistenta de urgenta, asistenta pe timpul calatoriei, asistenta medicala, asistenta legala (plata cheltuielilor de judecata sau achitarea cautiunii), servicii diverse (spre exemplu rezervarea de bilete la spectacol sau livrarea de flori la adresa indicata) sau asigurarea de accidente pe parcursul calatoriei.

Plafonul de credit de care poate beneficia un detinator de card BCR MasterCard Gold variaza in functie de venituri si este cuprins intre 2.500 - 15.000 euro, pentru venituri lunare intre 300 si 500 de euro, si 50.000 - 100.000 de euro, pentru venituri lunare de peste 2.500 de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Clujenii pot sa plateasca contactless transportul in comun