CEC a lansat un cont de economii pentru firme cu dobanda de 6,5% la lei

Casa de Economii si Consematiuni (CEC) a anuntat lansarea Contului Privilegiu SRL, destinat persoanelor juridice. Produsul este disponibil in lei si in valuta, oferind dobanzi care se bonifica in functie de soldul zilnic al contului. Pentru depunerile in lei dobanzile ajung la 6,5%, iar pentru cele in valuta la 3,5% pentru euro si 4% pentru dolari.

Comisionul perceput de banca pentru deschiderea Contului Privilegiu SRL este zero, iar produsul imbina avantajele unui cont curent cu cele ale unui depozit la termen, respectiv permite efectuarea tuturor operatiunilor de cont curent si genereaza in acelasi timp dobanzi avantajoase pentru disponibilitatile din cont.

Privilegiu SRL se adreseaza tuturor categoriilor de persoane juridice, oferind clientilor posibilitatea diversificarii plasamentelor si flexibilitate in gestionarea surselor.

CEC este o banca fondata in anul 1864 si are in prezent un capital social de 649,7 milioane lei , active totale de peste sapte miliarde lei noi (aproximativ 2,08 miliarde de euro, ce se traduce orin 4,1% din piata) si o retea de 1.392 unitati, in mediul urban si rural. Banca are ca obiectiv principal in 2007 cresterea cotei de piata prin atragerea de noi clienti, persoane fizice si juridice, concomitent cu mentinerea clientelei actuale, pregatind in permanenta noi produse si servicii in concordanta cu standardele bancare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Banca Transilvania aduce Prime Dash și Namirial în BT Store
Setari Cookie-uri