BRD Groupe Societe Generale lansează BRD@ffice Mobile, versiunea mobilă a aplicației de online banking dedicată companiilor și PFA, precum și un token digital mobil, denumit M-Token. Noile aplicații au fost implementate de echipa BRD Digital Hub pentru a susține clienții mai ales în acest context în care bankingul trebuie să se facă la distanță.

Astfel, BRD@ffice Mobile oferă acces de pe terminalele mobile la conturile companiei și la mesajele primite. De asemenea, prin intermediul noii aplicații mobile, utilizatorii pot semna plăți deja inițiate prin aplicația de internet-banking BRD@ffice sau prin aplicația de home-banking MultiX.

Toți utilizatorii serviciului de internet banking BRD@ffice vor putea utiliza aplicația mobilă folosind aceleași credențiale, indiferent de modalitatea de autentificare, prin token fizic sau digital.

Pentru cea mai bună experiență în utilizarea aplicației mobile, BRD recomandă alegerea tokenului digital, M-Token. Acesta funcționează integrat cu BRD@ffice Mobile, autentificarea utilizatorilor având loc mai rapid, în mai puțini pași.

Token-ul digital se activeaza facil prin site-ul BRD@ffice și, ulterior, se inițializează automat la deschiderea aplicației BRD@ffice Mobile, iar utilizatorii se vor putea autentifica direct, folosind amprenta digitală, recunoașterea facială sau PIN-ul M-Token.

Cele două aplicații – BRD@ffice Mobile și M-Token - pot fi descărcate și instalate din magazinele de aplicații dedicate Android și iOS. Pentru a utiliza M-Token, utilizatorii existenți ai BRD@ffice trebuie mai întâi să subscrie la această metodă de autentificare.

Sursa foto: Gabriel Petrescu_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri