BRD a implementat un proces de înscriere la distanță pentru clienții săi Persoane Fizice Autorizate, Profesii Liberale sau care dețin un business cu cifră de afaceri de până la 1 milion de euro. Aceștia pot subscrie pentru servicii de online banking, pachete de cont curent sau pot solicita extrase de cont curent care să ajungă pe email.

Clienții beneficiază de această modalitate simplificată fără să se deplaseze la bancă, prin completarea unui formular online, pe site-ul băncii, accesibil AICI, urmând să fie contactați în cel mai scurt timp posibil.

Subscrierea acestor produse și servicii se va putea face la distanță și după încetarea stării de urgență, în condițiile în care clienții dețin o semnătură electronică bazată pe un certificat calificat. Cei care nu sunt deja clienți BRD și doresc să aibă acces la aceste servicii vor urma procesul obișnuit de deschidere a relației bancare, în agențiile BRD.

Citește și IMM INVEST: BRD estimează ca va finanța afacerile cu 1,38 miliarde de lei

Profitul net al Grupului BRD a scăzut la 241 de milioane de lei în primul trimestru al anului 2020 faţă de 301 milioane lei în primul trimestru al anul 2019, influenţat de costul riscului, după recunoaşterea unui provizion în contextul crizei COVID-19.

Utilizarea canalelor digitale a continuat să se intensifice, după cum reflectă avansul numărului de utilizatori activi unici ai serviciilor de internet şi mobile banking, la 624.000 la sfârşitul lunii martie 2020 (+19% în termeni anuali) şi volumul de tranzacţii prin canalele electronice în creştere rapidă (+38% în termeni anuali, în primul trimestru al anului 2020).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri