OTP Bank Romania a deschis inca trei sucursale, la Barlad, Vaslui si Focsani, ca parte a strategiei de dezvoltare a institutiei financiare si vrea ca pana la sfarsitul acestui an sa isi extinda reteua de sucursale si agentii la 100 de unitati, a anuntat banca.
Ca parte a strategiei sale de dezvoltare pe piata bancara din Romania, OTP Bank a incheiat anul 2006 cu 66 sucursale si agentii, iar in primul trimestru al acestui an va deschide alte sapte unitati operationale in Focsani, Hunedoara, Timisoara, Vaslui, Cluj si Targoviste.

„OTP Bank Romania preconizeza ca pana la sfarsitul anului 2007 va avea peste 100 de unitati operationale in toata tara”, se arata in comunicatul bancii.Noile sucursale din Barlad, Vaslui si Focsani ofera produse si servicii bancare atat populatiei, cat si companiilor, informeaza NewsIn.

Reprezentantii bancii au mai anuntat ca, "in curand, vor fi lansate alte noi produse, ca parte a strategiei pentru segmentul de retail pe anul 2007". Divizia de retail a OTP Bank Romania ofera, in prezent, credite pentru nevoi personale cu si fara garantie imobiliara, creditul ipotecar, carduri de credit si de debit, cardul cu dubla marca, OTPdirekt, credit auto si facilitatea de descoperire de cont (overdraft).

“Dupa studierea tendintelor si a evolutiei probabile a segmentului bancar, acum suntem pregatiti sa operam miscari vizibile, menite sa ne ajute sa ne atingem obiectivul pe termen mediu, acela de a detine o cota de piata de 4-5% din sectorul bancar romanesc”, a spus directorul general al OTP Bank Romania, Frigyes Harshegyi.

OTP Bank Romania a atins in noiembrie 2006 o cota de piata de 1,96% pe segmentul retail, bazata pe cresterea creditelor ipotecare, pana la nivelul de 3,75% din piata, se mai arata in comunicat. Banca avea active de 2,64 miliarde lei (781 milioane euro) la sfarsitul anului trecut si controla 1,53% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele Bancii Nationale a Romaniei.

OTP Bank Romania este parte a grupului financiar ungar OTP, care opereaza in noua tari din Europa Centrala si de Est si deserveste peste 11 milioane de clienti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Finantare de 10,5 mil. de lei pentru cea mai mare plantatie de afini