Modex a început o colaborare cu UiPath pentru a spori trasabilitatea operațiunilor care implică roboți software și pentru a consolida procesele de management a datelor prin facilitarea imutabilității log-urilor de activitate.

Prin intermediul acestui parteneriat tehnologic global, Modex Blockchain Database (BCDB) a fost integrat cu UiPath Orchestrator folosind o serie de conectori, pentru a spori trasabilitatea și a sprijini procesele de auditare a datelor manipulate de roboții software. Modex BCDB îmbunătățește securitatea datelor colectate și manipulate.

Află mai multe despre soluțiile Modex de la Laura Mănescu, Head of the Fintech Division Modex, speaker în cadrul evenimentului nostru Future Banking de pe 3 și 4 iunie. Înscrie-te gratuit AICI.

Odată ce datele trec prin soluția Modex BCDB, beneficiarii UiPath Orchetrator obțin garanția că informațiile lor nu vor fi niciodată modificate ilicit, precizează compania prin intermediul unui comunicat de presă.


Pe lângă imutabilitate, integrarea Modex BCDB cu UiPath Orchestrator va eficientiza securitatea canalului de acces la log-uri prin introducerea unor politici bazate pe permisiuni, precum și prin metode de criptare avansată. Folosind tehnologia blockchain, Modex Blockchain Database oferă alternativă potrivită pentru garantarea securității și protecției datelor împotriva efectelor de tip ransomware.

”Integritatea și trasabilitatea datelor sunt două beneficii majore generate de soluția Modex BCDB care pot duce la soluționarea eficientă în cazul unor eventuale litigii. Gândit că un modul plug and play pentru log-urile din UiPath Orchestrator, Modex BCDB este o alternativă pentru asigurarea imutabilității și urmărirea activităților sistemelor RPA, cu nevoile companiilor care implementează UiPath Orchestrator”, precizează reprezentanții companiei într-un comunicat de presă.

Află mai multe despre soluțiile Modex de la Laura Mănescu, Head of the Fintech Division Modex, speaker în cadrul evenimentului nostru Future Banking de pe 3 și 4 iunie. Înscrie-te gratuit AICI.


“Suntem bucuroși că Modex se alătură ca partener la UiPath Advanced Technology Alliance, care sprijină integrarea UiPath Orchestrator cu capabilitățile blockchain ale companiei Modex. Ne așteptăm ca de această integrare să beneficieze clienții noștri comuni din mai multe sectoare cum ar fi cel bancar, domeniul medical, lanțul de furnizori și nu numai. Datorită acestei integrări inovatoare, clienții noștri pot beneficia de avantajele generate de asigurarea imutabilității log-urilor de activitate a roboților software.”, a declarat Bogdan Nedelcov, Head of Product Alliances.

Conceput ca un software care se poate integra cu orice motor de baze de date și cu orice tip de blockchain, Modex BCDB se poziționează deasupra bazei de date în care companiile stochează informațiile. Astfel, clienții care implementează UiPath Orchestrator pot configura rapid soluția Modex BCDB pentru a beneficia de imutabilitatea oferită de tehnologie, punând astfel bazele unui ecosistem rezistent la modificări ilicite, care oferă criptare de date, stocare permanentă pe blockchain pentru datele sensibile precum și o funcție de reconstrucție a datelor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri