Vanguard a anuntat lansarea serviciului de tranzactionare online, StartradeAT, la Bursa din Viena, in completarea serviciilor pe care firma le ofera in Romania si Bulgaria.
Noul serviciu ofera utilizatorilor cotatii in timp real pentru toate actiunile listate, evidenta online a portofoliului, activitati si a ordinelor de tranzactionare in moneda europeana, serviciul de alerte prin email si SMS la atingerea anumitor parametri de tranzactionare. in plus, utilizatorii noului serviciu beneficiaza de stiri si comunicate de presa ale companilor listate la Viena.

StartradeAT ofera investitorilor oportunitatea de a tranzactiona, pe o piata cu o lichiditate zilnica de aproximativ 10 ori mai mare decat cea a Bursei de Valori Bucuresti, actiunile unor companii listate la Bursa din Viena care detin investitii importante in Romania. Printre aceastea se numara OMV Group, Erste Bank, Raiffeisen International, Wienerstaedtische, Uniqua, Wienerberger.

Suma minima pentru deschiderea unui cont este de 10.000 lei, iar comisioanele percepute de companie ajung pana la 0,3%, mentioneaza comunicatul casei de brokeraj.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri