Profitul net consolidat al TBI Bank a crescut cu 58% în 2019, până la 22,9 milioane euro, conform rezultatelor auditate, înregistrând creșteri peste media pieței în majoritatea segmentelor de business, activele având un avans de 17% comparativ cu anul precedent, până la 465 milioane euro.

În 2019, TBI Bank a acordat credite noi în valoare totală de 336 milioane euro, care au contribuit la creșterea cu 19% a portofoliului consolidat până la 368 milioane euro la finalul anului trecut. În același timp, depozitele TBI Bank au înregistrat un avans de 25% până la 281 milioane euro.

Kostas Tovil, senior Vice President, Merchant Solutions - TBI Bank, este unul dintre speakerii evenimentului online Future Banking. Fii alături de noi pentru a afla ultimele planuri ale băncii. Te poți înscrie gratuit AICI.

Peste un milion de cereri de credit online și offline și aproape 500.000 de împrumuturi au fost acordate în 2019 de către TBI Bank. De asemenea, platforma Merchant Solutions a înregistrat o creștere de 26% în 2019, în contextul în care au fost acordate peste 130.000 de credite în valoare totală de 85 milioane de euro.

Rata de adecvare a capitalului (CAR) a fost de 18,9% la final de an, iar rata de acoperire a necesarului de lichiditate (LCR) a fost de 258%. Randamentul activelor a fost, anul trecut, de 5,3%, randamentul capitalurilor proprii a fost de 20,9%, iar randamentul portofoliului activ a fost de 30,1%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri