La aproape 3 luni de la lansarea canalului online de înrolare a clienților cec_in, CEC Bank a avut surpriza de a constata că noul flux este și pe placul persoanelor mai în vârstă, 40% dintre clienții care l-au accesat având peste 55 de ani, conform precizărilor făcute de către Bogdan Neacșu, CEO - President - CEC Bank, în cadrul conferinței Future Banking.

”Majoritatea consumatorilor care au accesat canalul online de înrolare lansat de CEC Bank au fost persoane tinere, dar am avut surpriza plăcută să observăm și că 40% din totalul celor care au aplicat au fost persoane de peste 55 de ani. Acest lucru este extrem de interesant deoarece arată faptul că segmentul respectiv este deschis adaptării condițiilor curente și nu este un serviciu doar pentru tineri sau cei care lucrează în industrii apropiate de tehnologie”, precizează Bogdan Neacșu.

Reprezentantul CEC Bank precizează că acest context creat de pandemia de COVID-19 a oferit un impuls in ceea ce priveste transformarea digitală a instituției financiare despre care recunoaște că are de recuperat în ceea ce privește digitalizarea.

”Ne așteptăm ca până la finalul anului să avem 10.000 de persoane care să acceseze această soluție de înrolare online, ceea ce ne încurajează să susținem eforturile în această direcție. Planurile noastre nu constă doar în a aduce clienții în platforma prin intermediul canalului online, ci și vânzarea produselor pe această cale”, explică Neacșu.

Strategia băncii este de a avea o abordare echilibrată între modelul clasic de banking și cel digital, trecând ușor către o platformă de tip omnichannel. Banca a derulat în ultima perioadă mai multe proiecte în zona de digital, precum integrarea cu Ghișeul.ro, deschiderea către Apple Pay sau lansarea canalului de înrolare online.

Bogdan Neacșu a participat la conferința Future Banking, organizată de wall-street.ro în parteneriat cu ING Bank (Innovation Partner), Smart Fintech (Gold Partner), Banca Comercială Română (gold partner), Elevator Lab - powered by Raiffeisen (Gold Partner), Temenos (Gold Partner), Orange Money (Silver Partner), Banca Transilvania (Silver Partner), UniCredit Bank (Silve Partner), Modex (Silver Partner), First Bank (Silver Partner), Namirial Group (Silver Partner), Raiffeisen Bank (Silver Partner), CEC Bank (Silver Partner), Mastercard (Silver Partner), RocaX (Silver Partner), Twispay (Silver Partner), Prime Dash (Silver Partner), TBI Bank (Silver Partner), Beez (Silver Partner), Citi (Silver Partner).

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri