16 Februarie 2007

Carpatica Asig promoveaza asigurarile EuroLocuinta

Carpatica Asig anunta lansarea campaniei de promovare a asigurarii de locuinte, EuroLocuinta, desfasurata in perioada 1 februarie - 31 martie 2007.

Oferta Carpatica Asig consta intr-o asigurare facultativa a locuintei cu acoperirea tuturor riscurilor in caz de trasnet, explozie, cadere peste bunurile asigurate a unor aparate de zbor pilotate, a unor parti din acestea sau a incarcaturilor. Mai prevede asigurare in caz de coleziune cu un autovehicul care nu apartine asiguratului, prepusilor acestora sau beneficiarului asigurarii, boom sonic, inclusiv riscurile prevazute in preconizata lege a obligativitatii locuintelor (cutremur, inundatii si alunecari de teren).

De asemenea, se aplica si o reducere de 50 % a primei de asigurare la sumele asigurate prevazute in lege. Membra a Grupului Financiar Carpatica, Carpatica Asig este pe piata asigurarilor din 1996, cu capital integral privat si face parte din puternicul Holding Atlassib. In anul 2006 compania a inregistrat cresteri ale primelor brute subscrise cu 104,28% fata de anul precedent si este reprezentata la nivel national de peste 142 de unitati.



Citeste si