ING Asigurari de Viata Romania a obtinut, in 2006, un profit brut de 14 milioane de euro, cu 40% peste cel din anul precedent, pe fondul avansului primelor brute subscrise de clienti cu 14%, potrivit unui raport publicat de ING Group.

In 2005, profitul brut adus de divizia de asigurari de viata a grupului ING a fost de aproximativ 10 milioane euro.

Primele brute subscrise de clienti au insumat, anul trecut, 123 milioane euro, in crestere cu 15 % fata de anul precedent. In trimestrul al patrulea s-au inregistrat cele mai bune rezultate, cu prime brute subscrise de 34 milioane euro.

ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza, are peste 120.000 de angajati in 50 de tari. Grupul ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor unui numar de peste 60 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii.

Grupul ING este prezent pe piata romaneasca atat pe segmentul bancar, prin ING Bank Romania, cat si prin diviziile de servicii de brokeraj, leasing, factoring, afaceri imobiliare si asigurari de viata. Grupul financiar a anuntat un profit net pentru 2006 de 7,75 miliarde euro, in crestere cu 24,3% fata de anul precedent.