Raiffeisen Bank a decis să ofere clienților care își deschid cont curent până pe 30 septembrie zero costuri timp de 6 luni, fără ca aceștia să mai fie condiționați de încasarea unui venit lunar de 2.000 lei. Banca vrea astfel să sprijine noii clienți pentru a trece mai ușor de dificultățile generate de criză pandemică.

“Suntem preocupați să adaptăm oferta noastră la perioada pe care o traversăm. În ultimele luni unii oameni au avut venituri care au variat de la luna la luna și, în același timp, un număr mare de persoane și-au deschis conturi curente noi. De asemenea, utilizarea serviciilor bancare la distanță, prin Smart Mobile, dar și plățile cu cardul, au crescut foarte mult. În acest context, banca și-a adaptat oferta și vor beneficia de costuri 0 toți clienții noi de pachete de cont curent, iar o perioada de 6 luni, aceste costuri 0 nu vor fi condiționate de intrările lunare de bani în cont”, a explicat Cătălin Munteanu, director executiv Aria persoane fizice la Raiffeisen Bank.

Pachetul ZERO Simplu înseamnă comisioane 0 pentru administrarea contului curent, serviciilor de mobile și internet banking, cardului de debit în lei, dar și pentru plăți și retrageri de numerar de la orice ATM din România). Pachetul include și o dobânda preferențială pentru creditele descoperit de cont.

În plus, clienții care încasează venitul lunar în conturi Raiffeisen Bank beneficiază și de alte oferte în această perioada, cum ar fi:

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri