BCR Asigurari si TPSH Insurance Brokers au lansat un produs special si fara prececedent pe piata produselor de asigurare de sanatate, in cooperare cu AXA Krankenversicherung AG din Germania, ca reasigurator si furnizor de know-how.

Polita VIP de asigurare de sanatate se adreseaza persoanelor care acorda o deosebita importanta calitatii superioare a tratamentelor medicale din spitale sau centre medicale specializate. Asigurarea va acoperi costul tratamentelor medicale furnizate la un inalt nivel de profesionalism si va permite accesul persoanelor asigurate la cele mai moderne tratamente medicale din Romania si Germania.

Costurile acestui produs variaza in functie de varsta si starea de sanatate a solicitantului, de la 30 la 280 euro/ prima de asigurare lunara.

Posesorii acestui tip de polita de asigurare privata de sanatate au acces la o retea extinsa de specialisti, doctori si spitale din Romania si Germania, in cadrul careia, persoanelor asigurate li se va acorda tratamentul medical optim. De asemenea, acestia se bucura de statutul de pacient - privat si au dreptul la rezerve de spital cu un singur pat.

Potrivit asiguratorului, acest produs se deosebeste de oferta produsului existent in acest moment pe piata prin faptul ca permite doctorilor din Romania sau Germania sa utilizeze cel mai eficient tratament pentru pacient, fara a tine cont de costurile, de numarul, cantitatea sau calitatea serviciilor medicale, protejand astfel asiguratul de costuri determinate de depasirea unuia sau mai multora din acesti paramentri ai serviciilor medicale.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate, indisponibila