DRUID, producătorul de asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise, anunţă lansarea asistentului virtual Eliza, pentru OTP Leasing România, parte din OTP Grup, care automatizează procesul de ofertare pentru persoane juridice și oferă suport 24/7 pentru clienții existenți.

Găzduit direct în site-ul OTP Leasing, Eliza poate fi accesată atât de către clienţii actuali, prin platforma securizată My Leasing, cât şi de către clienții potenţiali. Clienţii din portofoliul OTP Leasing România au acces la interogări legate de cont, la situaţiile de plată a ratelor sau își pot descărca împuternicirile de daună și de ieșire din țară, conform unui comunicat de presă transmis de către companie.

Clienţii potenţiali au la dispoziţie diverse simulări de rate prin intermediul Elizei. În situaţia în care un potenţial client este de acord cu o simulare, Eliza captează informaţii pe baza codului unic de înregistrare fiscală, realizează automat verificarea companiei prin integrarea de microservicii cu KeysFin, apoi salvează informaţiile colectate în soluţia CRM a companiei. Astfel, consultanții de vânzări ai OTP Leasing primesc toate informaţiile necesare despre oportunităţile colectate prin intermediul Elizei, îmbunătățind timpul de răspuns pentru clienți.

“Unul dintre pilonii pe care construim este de a oferi clienților sau celor potențiali posibilitatea de a realiza oricând și de oriunde activitățile de care au nevoie în relația cu compania noastră. Astfel, ne concentrăm pe dezvoltarea soluțiilor de tip self-service, disponibile 24/7 la un click distanță pentru utilizatori. Lansarea chatbotului Eliza este cea mai recentă initițivă în această direcție. Eliza este gândită pornind de la nevoile recurente ale clienților noștri și ale celor care doresc să obțină finanțare. Este o continuare firească a efortului nostru de a oferi soluții prietenoase pentru afacerile locale, care sprijnă debirocratizarea și eliminarea timpului de așteptare și le permite companiilor să se concentreze pe business și dezvoltarea acestuia”, declară Steliana Moraru, Head of Marketing and Digital Transformation, OTP Leasing.

„Mă bucură adopţia tehnologiei DRUID atât la nivelul OTP Bank, cât şi OTP Leasing, organizaţii cu portofolii sofisticate de soluţii şi tradiţie de peste 10 ani în România. Dacă chatbotul Octavian dă o mână de ajutor agenţilor din centrul de suport clienţi al OTP Bank, iată că chatbotul Eliza dezvoltat cu OTP Leasing oferă o soluţie de automatizare utilă de self-service pentru clienți și pentru consultanții de vânzări. Este o iniţiativă lăudabilă de agilitate într-un context în care canalele digitale devin normalitate”, declară Liviu Drăgan, CEO DRUID.

„Tehnologia evoluează constant, iar mediul de business odată cu ea, așa că misiunea KeysFin este de a preîntâmpina tendințele în domeniu și de a inova constant. Iar, când inovația se traduce în soluții utile și imediat aplicabile pentru una din cele mai importante organizații locale, OTP Leasing România, nu putem decât să fim mândri că rezultatul muncii noastre va contribui la validarea cât mai rapidă a unui potenţial client. Bineînțeles, integrarea cu chatbot-ul Eliza este o parte importantă din acest proces și dorim să îi felicităm pe partenerii noștri de la DRUID pentru viziunea pe care o au, precum și pentru expertiza în ceea ce privește dezvoltarea asistenților virtuali ai viitorului.” declară Roxana Popescu, Managing Director KeysFin.

Sursa foto: TippaPatt / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri