Citibank Romania a primit aprobarea BNR de a-si largi echipa de management cu cinci noi membri. Shahmir Khaliq (36), Citi Country Officer, a fost confirmat in calitate de director general al Citibank Romania.

Directorii Generali Adjuncti nou aprobati sunt Adela Radulescu (35), Director Operatiuni si Tehnologie, Cristela Georgescu (36), Director al diviziei Global Transactions Services, Florin Petrescu (31), Director Resurse Umane si Corina Motoc (43), Director Financiar.

Shahmir Khaliq are o experienta de 15 ani in cadrul Citi. Inainte de a se alatura Citi Romania, Shahmir Khaliq a fost director Local Debt Capital Markets, Fixed Income Salesssi Trading pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa, locat in Londra. Shahmir si-a inceput cariera in Citi Pakistan, in 1991, si, in ultimii ani, a ocupat diferite pozitii de senior manager in cadrul diviziei de Corporate and Investment Bank din Citi Pakistan, Citi Belgia si Citi UK. Shahmir este absolvent al London School of Economics si London Business School, cu specializari in economie si finante. De asemenea, detine un MBA acordat de Universitatea din Karachi.

Adela Radulescu este Director de Operatiuni si Tehnologie in cadrul Citi inca din 2003. Ea s-a alaturat bancii in 1996 si a ocupat, de-a lungul ultimilor 10 ani, numeroase pozitii in managementul operatiunilor. Adela Radulescu are 13 ani de experienta bancara.

Cristela Georgescu s-a alaturat Citi acum 10 ani. Sub managementul sau, divizia Global Transactions Services a lansat produse inovative de management al lichiditatilor, finantare si custodie valori mobiliare, oferind un portofoliu complex de servicii companiilor si institutiilor financiare. Cristela Georgescu este membru in board pentru numeroase ONG-uri dedicate dezvoltarii proiectelor comunitare.

Corina Motoc este Director Financiar al Citi de 10 ani. Ea s-a alaturat bancii acum 11 ani si are 13 ani de experienta bancara. Florin Petrescu este Director de resurse umane al bancii din 2002 si are aproape 8 ani de experienta in Citi. Florin Petrescu detine umeroase certificari in domeniul resurselor umane, leadership si dezvoltare organizationala.

Victor Andrei este in continuare membru al echipei de management. Are 15 ani de experienta bancara, care include cativa ani in cadrul Bancii Nationale. Victor Andrei continua sa consilieze presedintele Citi si diversele divizii ale bancii in privinta aspectelor legate de BNR / Trezorerie. Victor Andrei este presedintele ACI Romania (Asociatia Pietelor Financiare).