Multibanking-ul: următorul pas în dezvoltarea aplicației George, o platformă care deja oferă achiziția 100% online de credite și asigurări. Oficialii BCR se declară deschiși să listeze în George și produse create de FinTech-uri, în contextul în care de la început George Store a fost gândit pe ideea de "platform banking".

"George a fost gândit, proiectat și dezvoltat pentru a putea acomoda funcționalități și produse noi, dezvoltate atât intern, cât și de alte entități. Extraopțiunile disponibile în George Store permit deja utilizatorilor noștri să își îmbunătățească experiența prin extinderea funcționalităților standard: fie că este vorba de obținerea istoricului tranzacțiilor pe ultimii 7 ani, schimbarea imaginii de fundal, agregarea conturilor de același tip într-un singur vizual sau urmărirea evoluției situației financiare consolidate", au declarat reprezentanții BCR.

Află mai multe despre planurile BCR și cum se conturează era multibanking în România la conferința Future Banking din 9-10 septembrie. Te poți înscrie gratuit AICI.

Lucrăm deja și la alte noutăți, printre care și Multibanking (funcționalitate care a devenit posibilă prin deschiderea API-urilor de către bănci, ca urmare a directivei PSD2), iar prin intermediul George Labs și ERSTE Developer Portal, am deschis și noi porțile colaborării cu orice potențial partener.

Până acum, BCR a adus în George Store, prin fluxuri de vânzare 100% digitale, cele mai utilizate produse bancare de zi cu zi: conturi curente, carduri, produse de economisire sau creditul George. Ultimul produs adăugat vine din zona asigurărilor printr-un parteneriat cu Omniasig, clienții având posibilitatea de a obține direct din George o asigurare Multi Protect, pentru a-și asigura astfel tranzacțiile cu cardul sau bunuri personale (device-uri, portofelul, geanta, etc).

BCR se gândește să integreze în George și alte soluții dezvoltate de Fintech-uri, în contextul în care platforma de banking a depășit 900.000 de utilizatori.

"Așteptările utilizatorilor noștri se îndreaptă clar în această zonă, iar Moneyback a demonstrat deja apetitul clienților pentru accesarea acestui tip de produse și servicii: în primul week-end după lansare, aproximativ 10.000 de utilizatori George au optat pentru această facilitate de cashback", au declarat reprezentanții BCR.

Banca Comercială Română a lansat la început de august programul Moneyback în platforma George, prin care clienții vor putea primi bani înapoi, la plățile efectuate cu cardul, de la peste 100 de comercianți. Ofertele sunt personalizate în funcție de profilul clientului.

Sursa foto: Wright Studio_Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri