Baneasa Business & Technology Park SA imprumuta 55 milioane euro de la BRD

Actionarii Baneasa Business & Technology Park au aprobat contractarea unui credit de 55 milioane euro pentru realizarea lucrarilor de constructie la ansamblul Baneasa si pentru rambursarea creditului pe termen scurt acordat de catre BRD Group Societe Generale, informeaza NewsIn.

Actionarii au decis incheierea contractului de credit pe o perioada de 15 ani pentru investitii in proiectul de birouri din ansamblul Baneasa. Contractul a fost incheiat intre Baneasa Business & Technology Park si una sau mai multe dintre bancile: Societe Generale, Bank Austria Creditanstald AG, National Bank of Greece, BRD - Group Societe Generale, Banca Comerciala HVB Tiriac si Banca Romanesca.

Creditul este garantat cu ipoteca pe un teren intravilan, cu o suprafata de peste 45.000 metri patrati, inclusiv pe constructiile edificate pe acest teren, garantie reala imobiliara asupra oricaror conturi ale societatii deschise la institutii finantatoare, dar si pe alte contracte de cesiune. Dobanda are o marja de maximum 2% pe an peste valoarea dobanzii de baza stabilita de bancile finantatoare.

Actionarul majoritar al societatii este Baneasa Investments SA, care detine peste 35% din capitalul social. Suprafata pe care se intinde proiectul Baneasa este de 221 de hectare si reprezinta peste 1% din suprafata Bucurestiului. Proiectul va totaliza peste 1,6 milioane de metri patrati de spatiu construit.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri