Actionarii Bancii Transilvania au decis ca auditul financiar al institutiei si al companiilor care fac parte din grup sa fie asigurat de KPMG, inlocuind astfel Ernst & Young Assurance Services SRL.
Motivul care a stat la baza propunerii de inlocuire este faptul ca Ernst & Young Assurance Services SRL a fost auditorul financiar al bancii timp de patru ani, in conditiile in care uzantele internationale prevad inlocuirea periodica a auditorului.

KPMG Audit SRL si KPMG Romania SRL este noul auditor financiar al Bancii transilvania, precum si al companiilor membre ale Grupului Financiar Banca Transilvania, pentru urmatorii trei ani.

in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (AGEA) a fost aprobata modificarea si completarea, in mare parte, a actului constitutiv. Conform hotararii actionarilor, pentru ca adunarile generale sa fie valabile, prezenta actionarilor trebuie sa reprezinte cel putin 35% din capitalul social, hotararile urmand sa fie luate cu majoritatea voturilor detinute de actionarii prezenti sau reprezentati.

Banca Transilvania este o institutie financiara cu reprezentare nationala, avand in prezent 346 de unitati si aproximativ 4.500 de angajati. Cu o cota de piata de 4,7%, Banca Transilvania se afla in topul primelor zece banci din Romania, in functie de active. Este prima institutie bancara din Romania cotata la BVB, in anul 1997. Activitatea bancii este organizata pe trei linii de afaceri: persoane fizice, intreprinderi mici si mijlocii (IMM) si companii mari.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri