Am sesizat în perioada de început a pandemiei de COVID-19 un trend al clienților care încearcă să utilizeze soluții alternative pentru a interacționa cu banca. În zona companiilor, această relație este una mai apropiată, interacțiunile sunt mai numeroase, precizează Raul Rîșniță, Head of Companies Digitization Department Banca Transilvania, în cadrul conferinței Future Banking.

Reprezentantul Băncii Transilvania precizează că eforturile instituției s-au concentrat pe asigurarea infrastructurii și facilitatarea unor canale prin intermediul cărora companiile să poată lua legătura cu managerii băncii.

”Am avut o perioadă în care am accelerat o parte dintre proiectele pe care le aveam în plan și care oricum aveau ca termen de livrare anul acesta. Însă, le-am livrat mai repede deoarece am simțit că este momentul să facilităm astfel de interacțiuni. A fost o perioadă interesantă în care probabil migrația către canalele alternative care a avut loc ne va ajuta atât pe noi cât și pe clienti, chiar dacă nu a fost una naturală”, explică Raul Rîșnită.

Adoptarea acestor canale alternative într-un ritm natural s-ar fi desfășurat într-un timp mai îndelungat, Raul Rîșniță fiind de părere că în momentul în care clienții încep să vadă beneficiile aduse de către soluțiile alternative, rămân fideli acestor canale.

”În perioada pandemiei am sesizat o accelerare în zona soluțiilor de e-commerce din BT Store. S-a simțit clar nevoia business-urile mici de a migra către zona de online. Antreprenorii văd beneficiile aduse de online, nu neapărat din perspectiva pandemiei, ci din punct de vedere al extinderii canalelor prin care își vând produsele”, adaugă Rîșniță.

Raul Râșniță a fost prezent la Future Banking 2020, eveniment organizat de wall-street.ro în parteneriat cu ING Bank România (innovation partner), Mastercard (gold partner), Smart Fintech (gold partner), BCR România (gold partner), ING Tech (gold partner), Temenos (gold partner), Tremend (gold partner), Raiffeisen Bank România (gold partner), First Bank (silver partner), Elevator Lab (silver partner), Banca Transilvania (silver partner), Namirial Group (silver partner), Fintech OS (silver partner), CEC Bank (silver partner), iFactor (silver partner), Modex (silver partner), Info Cert (silver partner), Twispay (silver partner), Prime Dash (silver partner), Beez (silver partner), Citi (silver partner), Inform (sponsor) și Alpha Bank (sponsor).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri