Compania britanica Provident Financial, care acorda credite la domiciliu, a anuntat ca a deschis prima sucursala romaneasca din afara capitalei la Brasov, cu scopul de a-si largi baza de clienti, a anuntat institutia.

Provident Financial, companie listata la Bursa din Londra, a inaugurat la Brasov prima sa sucursala din reteaua de reprezentante teritoriale care vor fi deschise in Romania in acest an, mentioneaza comunicatul. Provident Financial acorda populatiei imprumuturi in numerar, de valoare mica, pe termen scurt si fara garantii. Creditele sunt acordate la domiciul clientului, in termen de 48 de ore, de catre reprezentantii companiei care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele si, daca sunt solicitati, pentru a acorda noi credite.

Ne propunem sa extindem beneficiile creditului catre anumite segmente de piata adesea trecute cu vederea de alte institutii financiare, venind astfel in intampinarea nevoilor oamenilor cu venituri moderate, a spus directorul general al Provident Financial Romania, Stephen Rice.

Clientii pot imprumuta initial de la 400 la 1.000 de lei pe o perioada de pana la 39 de saptamani. Clientii existenti pot solicita imprumuturi mai mari, de pana la 2.000 de lei, cu o perioada maxima de rambursare de 52 de saptamani.

Provident Financial si-a inceput activitatea in Romania la inceputul anului 2006, cu o operatiune-pilot in Bucuresti, sustinuta de o investitie de capital si know-how. Cu o traditie de peste 125 de ani, grupul britanic Provident Financial are aproximativ patru milioane de clienti in toata lumea. Provident Financial s-a extins in ultimii zece ani in Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, si Mexic. Din 1962, compania este cotata la Bursa de Valori din Londra.Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Ce-ai face cu 10.000 de lei daca i-ai avea azi in buzunar?