Noile carduri de credit CEC au dobanda 0% la plati pana pe 1 iunie

CEC lanseaza o oferta promotionala pentru cardurile de credit MasterCard pentru populatie, in care cei care isi vor face un astfel de card intre 1 martie si 15 aprilie nu vor plati dobanzi pentru platile la comercianti cu cardul sau retragerile de numerar pana pe 1 iunie.

Dupa expirarea acestei oferte promotionale, Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) va percepe o dobanda anuala de 17,5% pe an. Perioada de gratie acordata de CEC pe cardul de credit este de pana la 59 de zile calendaristice pentru plata dobanzii, in cazul utilizarii cardului in tranzactii comerciale.

Limita de creditare care poate fi obtinuta prin cardul de credit CEC ajunge pana la trei venituri nete, fara sa depaseasca, insa, 50.000 lei. De asemenea, reteaua de echipamente electronice pe care o pot utiliza beneficiarii unui card de credit CEC este de 390 de bancomate (ATM) si peste 1.300 aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).

CEC detinea active de 7,04 miliarde lei (2,08 miliarde euro) la sfarsitul anului trecut si controla 4,09% din piata bancara romaneasca, dupa cum arata datele Bancii Nationale a Romaniei (BNR).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri